Har I et husprojekt i tankerne?

Skal I have bygget om - eller bygget ud?

Vi hjælper jer med at skabe jeres drømmehjem, uanset om I har brug for hjælp med at:

Det kan også være, at I går med den helt store byggedrøm og vil have os med på råd, så I får overblik over mulighederne og økonomien?

Lad os tage en snak om jeres ønsker. Kontakt os på 40 136 138 eller skriv til byg@buschardt.dk

tømrer

“Vi skulle have renoveret en gang med indbyggede skabe på den ene side og 2 døre på den anden side. Målet var at få gangen til at fremstå som en helt ens flade på begge sider.

For at projektet skulle lykkes var det vigtigt for os at finde nogle håndværkere med fokus på detaljerne. Vi valgte Buschardt, som har løst opgaven perfekt ved at lave pinoldøre i den ene side og gulv-til-loft skabsdøre i den modsatte side. Hvis man ikke lige ved, at der findes døre i væggen, kan man faktisk ikke se det.”

– Jytte og Mads Frandsen

Fokus på kvalitetsløsninger‎

Uanset om I står med et større byggeprojekt eller en mindre ombygning, så garanterer vi for, at vi leverer høj kvalitet og god service gennem hele projektet fra start til slut.

Det gælder både i forhold til de materialer vi anvender, vores team af dygtige folk og de virksomheder vi samarbejder med.

Så leder I efter et professionelt og erfarent tømrerfirma, der går op i at levere kvalitetsløsninger og har mange års erfaring, så kontakt os.

Tryghed og gennemsigtighed i processen

Inden jeres byggeplaner bliver realiseret, er vi i tæt dialog med jer. Vi rådgiver jer gerne om mulighederne, så I får netop den løsning, som jeres familie drømmer om. Derudover sørger vi altid for, at I får et ordentligt overblik over hele projektet, både i forhold tidsplan, materialer og økonomi. 

Vores dygtige team af tømrere er kvalitetsbevidste og omhyggelige, og hvis opgaven kræver det, så har vi gode samarbejdspartnere, som vi inddrager i projektet.

“Resultatet ifm. udskiftning af taget på vores udestue er super godt, og arbejdet blev afviklet som forventet og indenfor den aftalte ramme. På enkelte dage kneb det med at afvikle det aftalte arbejde pga. regnvejret, men så modtog jeg besked herom - det var vigtigt for os, så vi var klar over hvad der foregik, og om der kom nogen. Vi var således meget trygge med processen. Vi er super godt tilfreds med Buschardt Byg og kvaliteten i det udførte arbejde. Vi kan bestemt anbefale Buschardt Byg.”
Martin Howardsen
Allerød