RENOVERING AF BADEVÆRELSEr i nordsjælland

Trænger I til at få nyt badeværelse?

Renovering af badeværelset starter med en god ide

Der er flere muligheder og overvejelser I skal tænke over, når det drejer sig om renovering af badeværelset.

Tag os med på råd, når I skal have renoveret jeres badeværelse. Ring til os på tlf. 40 136 138, og lad os tage en snak om jeres ønsker.

Vi renoverer badeværelser i hele Nordsjælland og København. Så bor I f.eks. i Hillerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm, Hellerup, Lyngby, Birkerød og omegn, så giver vi gerne et uforpligtende tilbud på jeres nye badeværelse.

Nyt badeværelse

Hvad koster det at renovere badeværelset?

Prisen for et nyt badeværelse er afhængig af flere faktorer. Det har stor betydning for prisen, om I “blot” ønsker en modernisering/opfriskning af jeres nuværende badeværelse, eller om der skal etableres et helt nyt badeværelse i et rum, hvor der ikke i forvejen er vandrør og afløb.

De skjulte installationer kan have stor betydning, især hvis der skal flyttes afløb, faldstammer og vandrør.

Derudover har jeres ønsker til fliser, armaturer, toiletkumme og evt. opbevaringsskabe også betydning for den samlede pris, da de kommer i mange forskellige designs og kvaliteter. 

Kontakt os derfor og lad os give jer et tilbud på jeres nye badeværelse med afsæt i netop jeres behov og ønsker.

Vores folk har mange års erfaring med at etablere nye badeværelser og renovere eksisterende baderum. Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket sikrer dig mod eventuelle byggefejl og mangler.

"Det er vores klare oplevelse, at Buschardt Byg & Renovering er en virksomhed, som helt grundlæggende bygger på ordentlighed, tillid og faglig stolthed i alle henseender. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Buschardt Byg & Renovering."
Rikke og Ole Dalsgaard
Hellerup

Badeværelsesrenovering i hele Nordsjælland

Vi renoverer og moderniserer badeværelser i hele Nordsjælland og København.
Ring på 40 136 138 eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.