Tagrenovering i Nordsjælland

Udskiftning og reparation af tag

Overvejer I at skifte tag?

Taget er en af de vigtigste dele af din bolig. Både i forhold til udseendet, tæthed, varmeforbrug og Velux vinduer, og det er afgørende, at du og din familie får netop den løsning, der passer bedst til jer og til ejendommen.

Der kan være mange årsager til, at jeres tag trænger til at blive repareret eller udskiftet. Måske har I

Uanset årsagen, så er reparation og udskiftning af et tag omfattende, og der er mange valg, I skal træffe, så I får netop det tag, I ønsker.

Vil I høre mere om, hvilke muligheder der er for at renovere eller reparere jeres tag? Ring til Buschardt Byg & Renovering på tlf. 40 136 138, og lad os tage en snak om jeres ønsker.

Vi reparerer og udskifter tage i København, Hillerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm, Hellerup Lyngby, Birkerød og omegn.

Renovering af tag København og Nordsjælland

Tagrenovering med afsæt i jeres behov

Hos Buschardt Byg og Renovering har vi stor erfaring med alt fra at reparere tage, til nybyggeri og etageudvidelser. 

Vi rådgiver jer gerne i forhold til:

  • Tagtype og materialer: Der findes mange muligheder, bl.a. tegltag, eternittag, skifer, tagpaptag, stråtag, m.fl. der hver har deres fordele og udseende. Udover udseendet, så har ejendommen og beliggenheden også betydning for valg af den bedste tagtype.
  • Energibesparende tiltag: Et tæt og godt isoleret tag kan spare jer mange penge på varmeregningen. Ca. 25 – 40 % af alt varmetab fra huset sker nemlig gennem loftet og taget. Afhængigt af taget i jeres hus er løsningen måske at efterisolere dit tag.
  • Udvidelser og dagslys: Skal I have bygget en ekstra etage på huset, eller ønsker I mere dagslys? Vi hjælper gerne med at udvide boligens kvadratmeter eller vise hvad mulighederne er i forhold til at integrere lysskakter og ovenlysvinduer.
  • Økonomi: Et nyt tag er en langsigtet investering, der skal kunne holde i årtier. Alt efter hvad budgettet er, så rådgiver vi jer til den bedste løsning med gode materialer,

Når I vælger Buschardt Byg og Renovering, er I sikre på at få en professionel og seriøs leverandør med mange års erfaring til at udføre arbejdet på dit tag. Vi løser opgaver på både private boliger, etageejendomme og sommerhuse. 

Vores team består af dygtige og erfarne tømrere, der er omhyggelige og kan deres håndværk. I kan samtidig være sikre på, at vi kun benytter byggematerialer af god kvalitet.

Vi er desuden medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket sikrer jer mod eventuelle byggefejl og mangler.

Tagrenovering i hele Nordsjælland og København

Vi udfører tagarbejde og tagrenovering på private boliger og sommerhuse.
Ring på 40 136 138 eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.