Gulvlægning i Nordsjælland

Få hjælp til jeres nye gulv

Nyt gulv i boligen

Når I skal have lagt nyt gulv, så er materialevalg i forhold til slidstyrke, holdbarhed og placering i hjemmet samt selvfølgelig det visuelle indtryk vigtige faktorer at have for øje. 

Vi har stor erfaring med gulvlægning både i opholdsrum, vådrum (badeværelse, bryggers og toilet) samt køkkener. Vi sikrer, at det nye gulv ligger jævnt og stabilt og tager sig flot ud i rummet.

Hvis I gerne vil have en pris på et nyt gulv i jeres bolig, så ring til Buschardt Byg & Renovering på tlf. 40 136 138, så vi bedre kan rådgive jer.

Gulvlægning i København, Hillerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm, Hellerup Lyngby, Birkerød og omegn.

gulvlægning nordsjælland og københavn

Særlige hensyn når I vælger gulv

Valget af gulvtype og underliggende behandling er vigtig, og hvis der er særlige faktorer, der gør sig gældende, så fortæl os det gerne, så kan vi bedre rådgive jer om den bedste løsning. Det kan f.eks. være, hvis

  • I har hund eller kat. Kløer fra husdyr ridser hurtigt et nyt, blankt gulv, og snavs vil sætte sig i revnerne, hvis det ikke er hårdt nok.
  • I har haft en vandskade, som vi skal tage højde for.
  • det trækker fra gulvet, og der er fodkoldt i huset. Hvis der ikke er kælder i huset, og huset er fra før 1985 (hvor der kom skærpede krav til gulvisolering), så kan der muligvis være behov for at isolere gulvet. 

Vi har mange års erfaring med at lægge gulve, og det er vigtigt for os, at I får det bedste resultat.

Vi er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket sikrer jer mod eventuelle byggefejl og mangler.

"Buschardt Byg & Renovering gennemførte en gennemgribende totalrenovering af vores herskabslejlighed inkl. at lægge et nyt sammenhængende gulv i hele lejligheden i massiv eg/bred sildebensparket. Det er vores klare oplevelse, at Buschardt Byg & Renovering er en virksomhed, som helt grundlæggende bygger på ordentlighed, tillid og faglig stolthed i alle henseender. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger."
Rikke og Ole Dalsgaard
Hellerup

Få lagt nyt gulv i hele Nordsjælland og København

Vi lægger alle slags gulve både i vådrum, køkkener og opholdsrum i hele Nordsjælland.
Ring på 40 136 138 eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.