Montering af nye vinduer og døre

Trænger huset til nye vinduer og døre?

Levering og montering af vinduer og døre

Trænger dørene og vinduerne i huset til en kærlig hånd? Måske er de nedslidte og I ønsker at udskifte dem til en energivenlig løsning. Eller måske I går med drømmen om at tilføje et vindue eller en dør i en facade?

Vi har stor erfaring og hjælper jer gerne med:

Når vi udskifter vinduer og døre, skifter vi altid til en energirigtig løsning, hvilket især i ældre huse kan spare jer mange penge på varmeregningen.

Vi samarbejder med og er godkendt som montør for Swedoor, Velux og Velfac, der leverer energirigtige vinduer og døre i høj kvalitet. 

Er det tid til at få nye døre og vinduer i jeres hjem? Ring til Buschardt Byg & Renovering på tlf. 40 136 138, og lad os tage en snak om jeres ønsker.

"Vi skulle have renoveret en gang med indbyggede skabe på den ene side og 2 døre på den anden side. Målet var at få gangen til at fremstå som en helt ens flade på begge sider, hvor både skabsdørene på den ene side og de 2 døre på den anden side skulle være en integreret del af væggen. For at projektet skulle lykkes var det vigtigt for os at finde nogle håndværkere med fokus på detaljerne. Vi valgte Buschardt, som har løst opgaven perfekt ved at lave pinoldøre i den ene side og gulv-til-loft skabsdøre i den modsatte side. Panelgangen fremstår som en helt plan flade og hvis man ikke lige ved at der findes døre i væggen, kan man faktisk ikke se det."
Jytte og Mads Frandsen

Vi skifter vinduer og døre i hele Nordsjælland

Få skiftet vinduer og døre i dit hjem. Vi kører i hele Nordsjælland og København.
Ring på 40 136 138 eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.