Facaderenovering i Nordsjælland

Facadebeklædning & facaderenovering

Alt indenfor facadebeklædning, facaderenovering og facadeisolering

En flot og nyrenoveret facade giver et godt førstehåndsindtryk af jeres hjem og hæver boligens værdi. Både den oplevede værdi for beboerne men også i salgsøjemed. 

Det kan ikke undgås, at en bygnings facade over tid bliver slidt, da den konstant er udsat for vind og vejr. Med en facaderenovering kan vi genskabe facaden til dens tidligere stand. Dermed forlænger I facadens holdbarhed og modstand overfor ydre klimapåvirkninger – og sikrer jer mod eventuelle vandskader og dyrere renoveringer i fremtiden.

Få hjælp med:

Trænger facaden til en opfriskning? Vi har arbejdet med facadebeklædning og facaderenovering igennem de sidste mange år og hjælper gerne med at forny facaden på alle typer huse, uanset størrelse og træsort.

Ring til os på telefon 40 136 138, og lad os tage en snak om jeres ønsker til facaden på jeres hus.

Renovering af facade

Facaderenovering og facadebeklædning i København, Hillerød, Fredensborg, Helsingør, Hørsholm, Hellerup Lyngby, Birkerød og omegn.

“Peter har skiftet tag og vinduer i vores hus, nedbrudt vægge og opbygget andre, bygget skabe og reoler, fjernet skunke m.v. Arbejdet har været udført i høj kvalitet og til vores store glæde og tilfredshed.”
Rikke og Ole
Vanløse

Få et tilbud på at få frisket facaden op

Vi renoverer facader og laver facadebeklædning i hele Nordsjælland og København.
Ring på 40 136 138 eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.