Ombygning og tilbygning af hus og lejlighed

Skal I have bygget om eller bygget ud?

Byg om eller byg til og få dit drømmehjem

Værdien af jeres hus eller lejlighed stiger, når I forbedrer boligen og bygger ud, men hvad der er endnu vigtigere – det gør fornøjelsen ved at bo der også. 

Drømmer I f.eks. om, at

Der er masser af muligheder for, at I kan tilpasse jeres bolig til netop jeres families behov. En ændret planløsning kan gøre forskellen, både hvis I står og mangler ekstra kvadratmeter, men også visuelt. Nogle gange er løsningen at bygge op og udvide med en ekstra etage i højden i stedet for at bygge ud, når I skal finde ekstra kvadratmeter. 

Samtidig kan en ombygning gøre det muligt at blive boende i det boligkvarter, hvor I kender naboerne, og hvor I føler jer godt tilpas.

Kontakt os på tlf. 40 136 138, fortæl om jeres ønsker og få et uforpligtende tilbud.

Vi renoverer huse, sommerhuse og lejligheder i hele Nordsjælland. Så drømmer du om at bygge boligen om eller bygge til og få flere kvadratmeter, så kontakt os og få et godt tilbud.

“Resultatet ifm. udskiftning af taget på vores udestue er super godt, og arbejdet blev afviklet som forventet og indenfor den aftalte ramme. På enkelte dage kneb det med at afvikle det aftalte arbejde pga. regnvejret, men så modtog jeg besked herom - det var vigtigt for os, så vi var klar over hvad der foregik, og om der kom nogen. Vi var således meget trygge med processen. Vi er super godt tilfreds med Buschardt Byg og kvaliteten i det udførte arbejde. Vi kan bestemt anbefale Buschardt Byg.”
Martin Howardsen
Allerød

Ombygninger i hele Nordsjælland og København

Vi udfører ombygninger og tilbygninger i hele Nordsjælland og København.
Ring på 40 136 138 eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.