Totalentreprise i Nordsjælland

Byggeri i høj kvalitet

Søger I en totalentreprenør til jeres byggeprojekt?

Vi løser alle typer byggeprojekter – og gerne som totalentreprise – i hele Nordsjælland og København.

Når I vælger at få løst jeres byggeprojekt som totalentreprise, så sikrer I jer mod, at der er opgaver, der falder mellem to stole, og I behøver kun at have kontakt med os. Vi udfører selv alt tømrer- og tagarbejdet, og samarbejder tæt med en række underentreprenører, hvis arbejde vi kvalitetssikrer og koordinerer, så der er fremdrift i byggeprojektet. Vores samarbejdspartnere omfatter bl.a. elektrikere, murere, malere og VVS’er efter behov.

Med en totalentreprise er I sikre på, at jeres byggeprojekt kommer helt i mål, og at kvaliteten er i orden.

Vil I høre mere, om hvordan vi kan hjælpe jer? Ring til Buschardt Byg & Renovering på tlf. 40 136 138, og lad os tage en snak om jeres ønsker.

Buschardt Byg & Renovering har base i Fredensborg og har kunder i hele Nordsjælland og København. Vi udfører primært totalentrepriser i områderne omkring Hillerød, Frederikssund, Helsingør, Lyngby, Hellerup og Hørsholm.

Totalentreprise Nordsjælland

Hvad er totalentreprise?

Totalentreprise betyder, at vi som virksomhed påtager os ansvaret for hele byggeriet og er ansvarlige for at finde de rigtige underentreprenører til projektet.

Buschardt Byg og Renovering har stor erfaring som totalentreprenør i private boliger og sommerhuse. Vi har et godt netværk af dygtige og erfarne håndværkere, som vi benytter, og vi ved, hvad der skal til for at opgaven løses til fuld tilfredshed. 

Buschardt Byg og Renovering er medlem af Dansk Byggeri og Byg Garanti, hvilket sikrer jer mod eventuelle byggefejl og mangler.

Er I interesserede i at høre mere om, hvad vi kan gøre for jer, så er I altid velkomne til at kontakte os. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på totalentreprise af alle slags.

“I 2017 besluttede vi at gennemføre en gennemgribende totalrenovering af vores herskabslejlighed på 200 m2 i en bevaringsværdig patricierejendom fra 1902 i Hellerup. Vi har fra start til slut i det samlede projektforløb (1 ½ år) oplevet en yderst professionel, engageret og overbevisende gennemførelse af renoveringsopgaven – baseret på grundig planlægning, transparens, ordentlighed, løbende dialog med os som bygherrer, og med fokus på overholdelse af kvalitet, tidsfrister og budget. Vi kan kun give vores bedste anbefalinger til Buschardt Byg & Renovering.”
Rikke og Ole Dalsgaard
Hellerup

Totalentreprise i Nordsjælland og København

Vi udfører totalentrepriser på helårsboliger og sommerhuse i Nordsjælland og København.
Ring på 40 136 138 eller skriv til os for at få et uforpligtende tilbud.