Peter har skiftet tag og vinduer i vores hus, nedbrudt vægge og opbygget andre, bygget skabe og reoler, fjernet skunke m.v. Arbejdet har været udført i høj kvalitet og til vores store glæde og tilfredshed.
- Rikke og Ole i Vanløse

Tømrerarbejde

Tømrer- og snedkerarbejde. Små ændringer, store forandringer.

Nyt køkken, nye vinduespartier, en smuk hoveddør, flotte trægulve der giver varme til rummet…eller hvad med en lækker træterasse hvor sommeren kan nydes med en kold drink i hånden. Det er ofte enkle ændringer, der skaber nyt liv og glæde i dit hjem.

Tømrerprojekter

Som tømrere er det vigtigt for os, at den håndværksmæssige kvalitet er i top, og præcisionen i det snedker- og tømrerarbejde, vi udfører, er perfekt. Men det er ligeså vigtigt for os at skabe nogle smukke, funktionelle omgivelser, som du bliver glad for.

Fx kan et ovenlysvindue være den ene ting, der giver lys og liv til et ellers mørkt køkken. Et nyt indgangsparti kan ændre facaden på huset fuldstændig. Eller måske er det en mere omfattende renovering af dit hjem, du har i tankerne.

Totalentreprise eller mindre opgave – vi klarer det hele

Vi tager os meget gerne af totalentreprisen, men hjælper ligeså gerne med mindre tømreropgaver. Her er nogle af de opgaver, vi hjælper med, men spørg endelig, hvis du har andre byggeprojekter i tankerne:

  • Totalrenovering af køkken eller bryggers. Få dit drømmekøkken. Vi monterer, ombygger eller laver mindre justeringer, så du får det meste ud af dit køkken. Vi monterer alle typer af køkkener, såsom Invita, Aubo, Ikea, HTH, Svanekøkkener osv.
  • Udskiftning og reparation af tag. Når valget om et nyt tag er truffet, åbner det samtidig op for muligheden for at ændre udseendet. Det kan være i form af tagets belægning og rejsning, om du ønsker at få mere dagslys ved at tilføje ovenlysvinduer, om der er behov for at forbedre isoleringen, eller om du har brug for mere plads i boligen. Få en snak med os om, hvad netop dine behov er.
  • Facadebeklædning. Træbeklædning kan være utrolig smukt og give liv til facaden. Valg af træ og udseende vejleder vi dig gerne om.
  • Tilbygninger. En ny udestue kan give mange dejlige stunder – både sommer og vinter. Eller hvad med et praktisk skur eller en rummelig garage? Måske elsker I området og huset, hvor I bor, men har bare for få kvadratmeter. Værdien af dit hus stiger, når du bygger til, men hvad vigtigere er – det samme gør fornøjelsen ved at bo der.
  • Etagetilbygninger. Nogle gange er løsningen at bygge op i stedet for at bygge ud, når du skal finde de ekstra kvadratmeter. Det afhænger helt af konstruktionen i dit hus, placeringen på grunden og et par andre faktorer, som vi ved rigtigt meget om. Vi rådgiver dig om den bedste løsning, når du ønsker at bygge i vejret.
  • Skillevægge. En skillevæg er ikke kun en visuel afskærmning. Der er ofte også krav til lydisolering. Afhængigt af hvilke rum skillevæggen skal opdele, kan vi hjælpe med både skillevægge i gips og i gasbeton (porebeton).
  • Døre og vinduer. Der er ikke noget som et godt lysindfald, der kan gøre et rum lysere og mere attraktivt. Montering af nye vinduer eller ovenlysvinduer kan være løsningen. Og så er det langt de fleste gange også en fordel både ift. indeklimaet, miljøet, ved at risikoen for indbrud bliver minimeret og for pengepungen, når varmeregningen kommer.
  • Trapper. Vi bygger trapper fx i forbindelse med udvidelse af etager, hvis den gamle kældertrappe er færdig eller du blot ønsker en anden stil.
  • Specialbygget inventar. Det kan være svært at udnytte pladsen optimalt, hvis du har skæve vinkler i dit hjem. En specialbygget reol kan være løsningen. Eller måske du ønsker en kombi seng/legeborg til børnene. Mulighederne er mange. Så ring og fortæl os om din idé.
  • Terrasse og hegn. Afslapning og privatliv i haven, hvem ønsker ikke det? Vi har bygget mange terrasser, og det fantastiske med træ er, at med den rette vedligeholdelse bliver det bare smukkere og smukkere, som tiden går.


Vi har udført utallige tømrerprojekter, som du kan se eksempler på her.

Kontakt os og få gode råd til materialer og udførelse

Ipé, valnød, bambus, trykimprægneret … træ er et levende materiale med hvert sit karakteristika, styrker og svagheder. Nogle træsorter er fantastiske til én type opgave og andre til en anden. Vi rådgiver dig naturligvis til den bedste løsning hver gang. Vi kan nemlig slet ikke lade være.

Ring på telefon 40 136 138 eller skriv til os på email byg@buschardt.dk

Om os

Buschardt Byg & Renovering har snart 20 år på bagen, og de gode byggetraditioner lever stadig i bedste velgående. Vi løser alle typer opgaver indenfor tømrerarbejde, malerarbejde og mindre murerarbejde – og gerne som totalentreprise.

MEDLEM AF BYG GARANTI

byggaranti

KONTAKT OS

Buschardt logoPeter Buschardt i Fredensborg, Sjælland, DK på Houzz