Om os

Om os. Det tror vi på.

Dit hus eller lejlighed er ikke bare en bolig. Det er dit hjem. Det er her, du lever med din familie, og det er her, du oplever de små og store ting i livet. For os er det derfor vigtigt at have fokus på detaljerne og ikke afslutte en opgave, før du er 100% tilfreds med resultatet. Vi tror på, at når vi gennemfører opgaverne med den indstilling, så er det med til at gøre dig tryg som kunde og skabe gode rammer for dit byggeprojekt. Uanset om opgaven er stor eller lille, så går vi op i, om du får det resultat, du ønsker dig. Vi er nemlig stolte af vores arbejde, og vi hjælper derfor gerne med at give et godt råd til, hvordan du får den mest optimale løsning til dit hjem. Så er du sikker på, at du får en løsning, der både bliver flot og funktionel.

Familiedrevet tømrervirksomhed med stærke traditioner

Buschardt Byg Buschardt Byg & Renovering har snart 20 år på bagen, og de gode byggetraditioner lever stadig i bedste velgående. Firmaet er ejet og drevet af tømrermester Peter Buschardt, der har over 30 års erfaring inden for tømrerarbejde og malerarbejde. Vi løser alle typer opgaver indenfor tømrerarbejde, malerarbejde og mindre murerarbejde – og gerne som totalentreprise. Udover egne malere, murere og tømrere har vi gode, kvalitetsbevidste samarbejdspartnere inden for el og VVS. Når du vælger at få løst dit byggeprojekt som totalentreprise, så sikrer du dig også mod, at der er opgaver, der falder mellem to stole. Med andre ord, du sikrer, at dit byggeprojekt kommer helt i mål, og at kvaliteten er i orden. Der er nemlig kun én, du behøver at snakke detaljer med og kun én at holde ansvarlig for, at du får det, som du ønsker. Det gør det nemmere for dig, og vi oplever, at mange føler, at det er en lettelse.

Garanti på dit byggeprojekt

Netop din tryghed i byggeprojektet er noget af det, vi vægter højt. Vi er naturligvis medlem af BygGaranti, og det er vores kunder glade for. Vi kan nemlig sagtens stå inde for kvaliteten af vores arbejde. Byg Garanti er din garanti for et risikofrit byggeri. Desuden er vi certificeret Velux montør. Så hvis du har ønsker om et smukt ovenlysvindue fra Velux, så klarer vi også det nemt og uden problemer.

Ring til os og få hjælp til dit byggeprojekt

Vil du have en snak om dit byggeprojekt, så kontakt os på telefon 40 136 138 eller skriv en mail til os på byg@buschardt.dk.

Om os

Buschardt Byg & Renovering har snart 20 år på bagen, og de gode byggetraditioner lever stadig i bedste velgående. Vi løser alle typer opgaver indenfor tømrerarbejde, malerarbejde og mindre murerarbejde – og gerne som totalentreprise.

MEDLEM AF BYG GARANTI

byggaranti

KONTAKT OS

Buschardt logoPeter Buschardt i Fredensborg, Sjælland, DK på Houzz