Murerarbejde

Murerarbejde. Ombygning, nybygning og renovering.

Revner i facaden? Eller brækkede teglsten? Begge dele får fugt til at trænge ind i konstruktionen, og det er noget din bygning ikke kan holde til i længden. Også indenfor kan revner i vådrum give vandskader. Så hellere tage det i opløbet og udbedre det i tide.

Murerprojekter

Går du med ønsker om nybygning ombygning eller renovering? Det gælder både ude og inde. Vi kan blandt andet hjælpe dig med:

  • Betonarbejde. Ved tilbygninger og nybyggeri kræver det ofte, at du får gravet ud og støbt nyt fundament med armeringsjern og isolering. Inde i huset støber vi også dæk under gulve – evt. med indlagt gulvvarme. Vi kan efterfølgende lægge trægulve eller fliser på efter dit ønske.
  • Gips- og gasbetonarbejde. Skal du have lavet nye skillevægge i dit hjem, tilbygninger/garager eller have renoveret dit badeværelse eller køkken, så klarer vi også det. Gasbeton – eller porebeton som det også hedder – er velegnet til bærende vægge og tilbygninger, mens gipsvægge oftest bruges som indvendig rumadskillelse.
  • Facaderenovering. Facaden trænger måske til en opfriskning. Uanset om de udvendige mure skal filtses (tyndpudses), vandskures eller pudses, så klarer vi det hurtigt og nemt. Vi kan også hjælpe, hvis du skal have monteret sålbænke under vinduerne til at lede regnvand væk.
  • Udlægning og reparation af tagsten. Skal du have lagt nyt tag eller trænger dit teglstenstag til at blive repareret? Vi har lavet mange tage i vores tid og har stor erfaring med at bygge smukke tage, der holder i mange år.
  • Flise- og klinkearbejde. Et flot badeværelse eller nyt køkken står ofte højt på manges ønskeseddel. Vi har stor erfaring med at bygge og renovere disse rum. Når vi alligevel er i gang, har du måske et ønske om varme i gulvet? Ingen problem. Og selvfølgelig vådrumssikrer vi badeværelset og sørger for, at gulvet hælder den rigtige vej hen imod afløbet. Vi klarer også mindre opgaver, som hvis du vil have lagt nye fliser eller sat klinker op i badeværelse eller køkken.

Har du andre ønsker, så hold dig ikke tilbage.

Ring og få en snak med os, om hvad du har brug for, så kan vi rådgive dig om den bedste løsning. Du kan fange os på telefon 40 136 138 eller på email byg@buschardt.dk

Du kan også se nogle af de projekter vi har udført og måske finde inspiration til dit næste byggeprojekt. Klik her.

 

Om os

Buschardt Byg & Renovering har snart 20 år på bagen, og de gode byggetraditioner lever stadig i bedste velgående. Vi løser alle typer opgaver indenfor tømrerarbejde, malerarbejde og mindre murerarbejde – og gerne som totalentreprise.

MEDLEM AF BYG GARANTI

byggaranti

KONTAKT OS

Buschardt logoPeter Buschardt i Fredensborg, Sjælland, DK på Houzz