Malerarbejde

Malerarbejde. Et frisk pust.

Der er ikke noget som et friskmalet hus, der hjælper til at give nyt liv til trætte vægge og lofter. Det kan både være som opfriskning af rummene i huset eller i forbindelse med en ombygning eller renovering af din facade. Uanset hvad dit ønske er, så er det vigtigt, at resultatet er i top, og holdbarheden er i orden.

Maleropgaver

Udvendigt malerarbejde forlænger levetiden på din bygning

En smuk istandsat facade giver et godt indtryk af en velholdt bygning.  Det forlænger samtidig bygningens levetid. Maling er nemlig ikke bare maling. En bygning skal kunne ånde, så der ikke ophober sig fugt i murene – og her er kendskab til de rigtige overfladebehandlinger og produkter vigtigt.

Et godt resultat afhænger nemlig af om grundfacaden er i god stand. Hvis bygningen har været malet mange gange tidligere, kan der være fugt i den, fordi overfladen er blevet lukket til. Overfladen skal også være fast og jævn for at give det pæneste resultat. Afhængigt af facadens stand, så udbedrer vi naturligvis fejlene, renser den grundigt af og giver den grundbehandling, inden malerarbejdet går i gang.

Vores kendskab til de forskellige typer af maling, og hvordan resultatet bliver, er din garanti for et flot resultat. Vi tager altid udgangspunkt i facadens tilstand, alder og hvilke behandlinger den eventuelt har fået tidligere.

Så uanset om din facade er muret, pudset, kalket, af beton eller har træbeklædning, så ved vi hvilken behandling, der er bedst og kan rådgive dig om det.

 

Malerarbejde indenfor

Måske du har brug for, at hele huset skal friskes op efter års slid, hvor børnenes biler, farveblyanter og leg i huset har sat sit præg. Måske din kælder skal have nyt liv som hjemmekontor. Eller måske du har en kreativ idé, hvor blot en enkel væg skal have sin egen farve.

Du lægger sikkert ikke mærke til det, når vægge og lofter i dit hjem er velholdte. Men det gør du til gengæld, når de er slidte. Og så bliver det et irritationsmoment. Men det er ofte også en større opgave at finde tiden og energien til at give sig i kast med at male huset indenfor. Møbler skal flyttes, der skal afdækkes vinduer, døre og gulve og væggene skal renses ned. En hel masse forarbejde inden malerarbejdet kan starte.

Vi kan heldigvis hjælpe dig. Møblerne skal du stadig flytte. Men resten klarer vi. Ligesom ved udvendigt malerarbejde, så bruger vi kun anerkendte produkter med lang holdbarhed og stærk overflade, så du får et smukt resultat.

Vi er både grundige i forarbejdet og med malerarbejdet – og efterlader dit hjem flot og  nymalet uden vildfarne malerklatter.

 

Lyder det godt? Så ring til os nu!

Trænger dit hus til at blive frisket op? Så kontakt os på telefon 40 136 138 eller skriv en mail til os på byg@buschardt.dk.

Om os

Buschardt Byg & Renovering har snart 20 år på bagen, og de gode byggetraditioner lever stadig i bedste velgående. Vi løser alle typer opgaver indenfor tømrerarbejde, malerarbejde og mindre murerarbejde – og gerne som totalentreprise.

MEDLEM AF BYG GARANTI

byggaranti

KONTAKT OS

Buschardt logoPeter Buschardt i Fredensborg, Sjælland, DK på Houzz